Treng du møterom på internett?

Treng du møterom på internett har Grannehjelpa fleire rom til gratis utlån.

Eit digitalt møterom er ein stad der to eller fleire personar kan møtast via video. Grannehjelpa disponerer fleire slike «rom» som kan nyttast til møteverksemd for lag og organisasjonar, sosial samkome for familie og vener, eller som ein arena for open aktivitet.  Kanskje vil du halda kaffislabberas med  klubben, arrangera quiz-kveld eller  strikkekurs? Her er det berre fantasien som set grenser! 

Whereby er lett å bruka, og fungerer på datamaskin, nettbrett og telefon. Har du spørsmål, eller ynskjer å booka tid? Kontakt oss på post@grannehjelpa.no 



Flere nyheter

Bli ein Vennefamilie

Me søkjer etter fleire familiar - både store og små - som har lyst til å vera med i Vennefamilie-prosjektet vårt. Å vera Vennefamilie er sosialt, lærerikt, og veldig kjekt. Ikkje berre får de bli kjend med ein familie de kanskje ikkje kjenner så godt frå før, men de får også tilbod om å vera med på kjekke familieaktivitetar, og små utflukter. Les meir om prosjektet i plansjen under, og ta kontakt med Sarifa dersom de lurer på noko, eller ynskjer å melda dykk på.

2024 © Grannehjelpa, Frivilligsentralen i Kvam