Gratis "Plukkpose"!

Grannehjelpa har skaffa vaskbare posar som du kan plukke bos i når du går tur. Kom innom onsdag eller torsdag 10-15 (frå veke 22) og få ein gratis!

Posane kan berast som ryggsekk, over skulder eller berre hektast på belte eller liknande. Med dette tiltaket ynskjer Grannehjelpa å gjera ein innsats for miljøet og for eit berekraftig samfunn. Alle kan bidra, enten ein går til fjells eller langs vegen, om ein er ung eller senior. Me håpar dette skal gjera det både enkelt å morosamt å halde lokalsamfunnet vårt reint for boss. HJARTELEG TAKK til Hardangerstiftinga som har innvilga søknad om tilskot!

Flere nyheter

Bli ein Vennefamilie

Me søkjer etter fleire familiar - både store og små - som har lyst til å vera med i Vennefamilie-prosjektet vårt. Å vera Vennefamilie er sosialt, lærerikt, og veldig kjekt. Ikkje berre får de bli kjend med ein familie de kanskje ikkje kjenner så godt frå før, men de får også tilbod om å vera med på kjekke familieaktivitetar, og små utflukter. Les meir om prosjektet i plansjen under, og ta kontakt med Sarifa dersom de lurer på noko, eller ynskjer å melda dykk på.

2024 © Grannehjelpa, Frivilligsentralen i Kvam