Frivillige vaksinevaktar

I samband med vaksineringa trengs det frivillig vaksinevaktar i Øystesehallen i slutten av juli og heile august. Har du nokre timar å avsjå ein dag eller to?

Kvam herad er i gong med massevaksinering og treng frivillige vaksinevaktar. Har du tid og høve til å hjelpe? Svar via skjemaet under. 

  • Torsdag 29. juli kl 0900-1230
  • Torsdag 29. juli kl 1230-1600
  • Onsdagar og torsdagar i august

Det er Øystese Sanitetslag og Fykse Sanitetslag som har ansvar for vaktplan, og svaret ditt vert sendt vidare til dei. Dei tek kontakt med deg. Les meir om vaksineringa her: https://www.kvam.no/fokusartikkel/oppdatering-om-koronavaksinering.52323.aspx

Namn
Telefon
Skriv kva dag og tid du kan vera vakt:
Kan me ta kontakt med deg om vaktar i august?
Send


Flere nyheter

Bli ein Vennefamilie

Me søkjer etter fleire familiar - både store og små - som har lyst til å vera med i Vennefamilie-prosjektet vårt. Å vera Vennefamilie er sosialt, lærerikt, og veldig kjekt. Ikkje berre får de bli kjend med ein familie de kanskje ikkje kjenner så godt frå før, men de får også tilbod om å vera med på kjekke familieaktivitetar, og små utflukter. Les meir om prosjektet i plansjen under, og ta kontakt med Sarifa dersom de lurer på noko, eller ynskjer å melda dykk på.

2024 © Grannehjelpa, Frivilligsentralen i Kvam