Aktivitet i vinterferien

Ja! Det vert aktiviteter for born og unge i vinterferien. Litt redusert grunna korona-situasjonen, men mykje å gle seg til likevell.

PÅMELDING via skjemawww.kvam.kommune.no
Det er avgrensa tal plassar. Ein vil få svar to dagar før aktiviteten om ein har fått plass. Ein må ha fast  bustad-adresse i Kvam for å kunna vera med på aktivitet. Me fylgjer Folkehelseinstituttet sine retningsliner for smittevern. Er du sjuk eller har symptom på sjukdom, kan du ikkje vera med, sjølv om du er påmeld. Det kan verta endringar i programmet grunna korona-situasjonen. Alle aktivitetar er GRATIS.
Lurar du på noko? Ring 977 28 718. 

HOBBYVERKSTAD
TYSDAG 2. MARS KL. 11-15 | KUNSTHUSET KABUSO:
Bli med på ei kreativ stund, og design di eiga t-skjorte med sjølvlaga trykk! Her får du læra korleis ein kan designa kule motiv og mønster, og korleis ein trykker på tekstil. Alle får éi t-skjorte kvar, så om du vil laga fleire, kan du gjerne ta med heimifrå. Felles lunsj. 

FAMILIEBOWLING: Tysdag 2. mars kl. 17.30—19.00
DISCOBOWLIG for ungdom 13-18 år:  Onsdag 3. mars kl. 18.30—20.30
Hardanger Bowlingklubb inviterer til bowling og pizza i Hardangersenteret i  Øystese. For ungdomen, vert det også høg partyfaktor med discolys og musikk!

FAMILIEKINO: LASSIE KOMMER HJEM
FREDAG 5. MARS KL. 17.30—19.10 | KVAM KINO
Collien Lassie og 12 år gamle Florian er bestevener. Når far til Florian mistar  jobben, og familien flyttar til ein liten leilegheit, må Florian og Lassie skilja vegar. Korleis skal dei to venene finna attende til kvarandre? Aldersgrense: 6 år.

KINO: CAPTAIN MARVEL
FREDAG 5. MARS KL. 20.00—22.05| KVAM KINO
Opphavshistoria til ein av Marvel-universet sine mektigaste superheltar.  Når jorda hamnar i ein galaktisk krig, startar Carol Danvers på si reise  mot å bli Captain Marvel. Aldersgrense: 12 år.

Ung Fritid er eit samarbeid mellom Kvam herad, Grannehjelpa og lokale frivillige lag og organisasjonarFlere nyheter

Bli ein Vennefamilie

Me søkjer etter fleire familiar - både store og små - som har lyst til å vera med i Vennefamilie-prosjektet vårt. Å vera Vennefamilie er sosialt, lærerikt, og veldig kjekt. Ikkje berre får de bli kjend med ein familie de kanskje ikkje kjenner så godt frå før, men de får også tilbod om å vera med på kjekke familieaktivitetar, og små utflukter. Les meir om prosjektet i plansjen under, og ta kontakt med Sarifa dersom de lurer på noko, eller ynskjer å melda dykk på.

2024 © Grannehjelpa, Frivilligsentralen i Kvam