Bli med på Grannehjelpa sin adventskalender!

Bli med på Grannehjelpa sin adventskalender, og ver med i trekninga av gåvekort!

Tradisjonen tru, har Grannehjelpa også i år ein eigen adventskalender. Denne gongen i form av ein quiz. Quizen består av 24 spørsmål - eitt spørsmål per dag fram til julaftan. Ved å ta vare på éin bokstav i svaret kvar dag, vil du til slutt sitja att med ein setning. Denne er løysinga på heile quizen, og kan sendast inn til oss, dersom du vil vera med i trekninga av eitt av fire gåvekort. Gåvekorta du kan vinna er frå Felleskjøpet og Huus Bok og Papir i Øystese, og Nille og Lokalen i Norheimsund.

Slik kan du vera med:
Dersom du er på Facebook, kan du bli medlem av gruppa "Møteplassen Grannehjelpa". Der vert det lagt ut éi luke kvar dag. Finn svaret på spørsmålet, og ta vare på den bokstaven som oppgåva seier. Den 24. desember vil du ha låst opp alle bokstavane, og funne setninga.

Dersom du ikkje har Facebook, vil alle spørsmåla bli lagt ut på denne nettsida (www.grannehjelpa.no) den 24. desember.

Når du har funne løysingssetninga, kan du senda denne inn til oss, saman med namn, innan 29. desember kl. 23.59. Svaret kan sendast på e-post til helena@grannehjelpa.no eller på SMS til 480 72 456. Trekninga tek stad den 30. desember.



Lukke til!

Flere nyheter

Bli ein Vennefamilie

Me søkjer etter fleire familiar - både store og små - som har lyst til å vera med i Vennefamilie-prosjektet vårt. Å vera Vennefamilie er sosialt, lærerikt, og veldig kjekt. Ikkje berre får de bli kjend med ein familie de kanskje ikkje kjenner så godt frå før, men de får også tilbod om å vera med på kjekke familieaktivitetar, og små utflukter. Les meir om prosjektet i plansjen under, og ta kontakt med Sarifa dersom de lurer på noko, eller ynskjer å melda dykk på.

2024 © Grannehjelpa, Frivilligsentralen i Kvam